76. Best Of – Social Media Marketing: Tipsen Från Experterna

76. Best Of – Social Media Marketing: Tipsen Från Experterna


I detta best of avsnitt av podden Framtidens E-Handel fokuserar vi på marknadsföring via sociala medier. Här får vi otroliga tips och insikter av tidigare gäster som Madelene Törnblom i avsnitt 4, Sebastian Lindén i avsnitt 8, Hugo LePrince i avsnitt 10, Monique Sümeghy i avsnitt 14, Emma Lythell i avsnitt 15, Josefine Abrahamsson i avsnitt 17, Rasmus Johansson i avsnitt 20, Jarno Vanhatapio i avsnitt 23 och Michaela Forni i avsnitt 45. Ta del av gästernas grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

Vi pratar om hur man bygger ett starkt community, hur man får folk att prata om ens varumärke, och allt man behöver veta om plattformen TikTok. Vi pratar också om hur man ska tänka när det kommer till influencer marketing, hur man planerar en lyckad kampanj och hur den legala aspekten ser ut. Vi tar även upp vad man ska undvika när det kommer till influencer marketing, hur man gör en lyckad live shopping stream och hur viktigt det är att involvera kunden.

Här hittar du gästerna:https://www.linkedin.com/in/madelene-t%C3%B6rnblom-0a7664138/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/sebastianlinden/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/hugo-leprince-635986aa/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/moniquesumeghy/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/emma-lythell-99b09562/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/josefineabrahamsson/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/rasmus-johansson-809624197/ https://www.linkedin.com/in/jarno-vanhatapio-45ab6827/?originalSubdomain=se https://www.linkedin.com/in/michaela-forni-a5250513b/?originalSubdomain=se  Följ Björn på LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/bjornspenger/  Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/  Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/ https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ Sponsor:https://centra.com/  Tack för att du lyssnar!